Logo Zoeken
Blog

Word gids in een grenzeloos speelveld en zet je in voor de ledenraad

2 februari 2023Mariëtte Pasman-Sporry

Wanneer je om je heen kijkt zie je het overal: de behoefte aan verbinding. Samen optrekken en elkaar begrijpen. Voor mij is dat iedere dag van belang. Het bepaalt voor een groot deel of ik plezier heb op mijn werk en hoe het thuis is. Zonder verbinding mis ik contact en een stevige basis om samen te werken en te leven. Dagelijks breek ik mijn hoofd over de juiste manier om verbinding te leggen tussen stakeholders en doelgroepen. Op zoek naar het gemeenschappelijke, datgene wat ons bindt. 

Mariette Pasman 2023.png

Dit herken ik ook bij Logeion. Daarom heb ik mij afgelopen jaren met veel plezier ingezet als bestuurslid. Dat blijf ik de komende tijd doen, mede omdat ik het een mooie stap vind dat we de verbinding met onze leden nog meer centraal gaan zetten. Want dit jaar gaan we als vereniging voor het eerst werken met een ledenraad. We geven zo onze leden de rol die ze verdienen. Met een passend mandaat om hun kennis, ervaring én mening in te brengen voor hun vakgenoten. Waarbij de ledenraad tegelijkertijd zorgt voor een betere verbinding tussen mensen en organisaties, bestuur én de leden zelf. 

De eerste ledenraad is woensdagavond 19 april 2023. Spannend, omdat we voor die tijd een brede vertegenwoordiging van leden willen samenstellen. We zoeken vakgenoten die hun kennis, ervaring en inzichten willen inzetten voor de ontwikkeling naar een moderne, eigentijdse vereniging. We zoeken leden met hart voor het vak, professionals die vanuit verschillende perspectieven de trends en maatschappelijke onderwerpen willen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Vakgenoten met lef die niet alleen een mening hebben, maar zelf ook daadwerkelijk in actie willen komen. De ledenraad fungeert als denktank en tegenkracht van het Logeion-bestuur.

Kortom, mis deze kans niet en kom in actie door – passend bij de communicatietrends - gids te zijn in het grenzeloze speelveld. En hiermee te zorgen voor verbinding vanuit het hart van het communicatievak. Stel je uiterlijk 15 februari 2023 kandidaat voor de ledenraad en help onze vereniging de komende jaren strategisch positie te kiezen door zelf richting te geven aan de professionalisering van het vak. Dat kan alleen in verbinding met jou en alle andere leden!

Stel je kandidaat voor de ledenraad

Foto: Martijn Beekman