PubCom21 – ticketverkoop gestart!

PubCom21_neutraal_705x220px.pngwoensdag 08 september 2021 10:12

Vanaf vandaag kun jij je ticket voor het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom21) bestellen. Aan jou de keuze: ga je voor elkaar op locatie ontmoeten in t’ Spant in Bussum? Of kies je voor een minstens zo inspirerend online programma? PubCom21 vindt plaats op donderdagmiddag op 4 november en staat in het teken van Het Eerlijke Verhaal. En we reiken, zoals je van ons gewend bent, de Galjaardprijs uit aan het meest bijzondere en inspirerende project van het afgelopen jaar. Werk je in het publieke domein? Dan kan het bijna niet anders dan dat we elkaar gaan treffen.

Door de redactie

Het eerlijke verhaal
Dit jaar staat PubCom21 in het teken van Het Eerlijke Verhaal. Een belangrijk onderwerp als je kijkt naar de rol van communicatie. Want wees nou eerlijk: wie is er nu tegen eerlijk zijn? Het is de snelste weg naar het verdienen van vertrouwen. Maar zoals vaker het geval is, is de werkelijkheid natuurlijk ingewikkeld en kent ook het eerlijke verhaal verschillende kanten. Met keynotesprekers en verschillende sessies gaan we de verdieping opzoeken. Bekijk het programma en onze keynotesprekers op Pubcom.nl.

Beperkt aantal tickets beschikbaar
Kun je niet wachten om weer elkaar fysiek te ontmoeten en wil je naar t’ Spant in Bussum komen? Koop dan gauw je ticket, want we hebben hiervoor maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Uitreiking van de Galjaardprijs
Tot slot vindt natuurlijk de jaarlijkse uitreiking van de Galjaardprijs plaats. Welk project gaat dit jaar de prijs winnen?


« Terug

Reacties op 'PubCom21 – ticketverkoop gestart!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.