Gezocht: (Digitaal)communicatieplan voor Microkrediet voor Moeders

Impact Matters oproep Asia705x220.jpgmaandag 07 juni 2021 10:38

Stichting Microkrediet voor Moeders verstrekt microkredieten aan de allerarmste vrouwen in Aziƫ. Zo versterken deze vrouwen hun economische zelfstandigheid. De organisatie van de stichting bestaat honderd procent uit vrijwilligers. Als partner van Impact Matters is Logeion op zoek naar een communicatieprofessional die Stichting Mircrokrediet voor Moeders kan helpen met een digitaal communicatieplan.

Door Andrea Dobbe

Graag wil de stichting een strategisch digitaal communicatieplan hebben, waarin helder wordt weergegeven wat de vervolgstappen/acties zijn op de socials en hoe ze haar website verder kan ontwikkelen. Doel is om de bekendheid van de organisatie en haar missie te vergroten.

Website: https://www.microkredietvoormoeders.org/nl

Planning: flexibel

Duur: maximaal 10 dagdelen

Locatie: Momenteel kunnen alle projecten online uitgevoerd worden.

Enthousiast en geïnteresseerd in de projectbeschrijving? Neem contact op met Henriette van Eeghen, info@impactmatters.nl of 06-2397 9766.

« Terug

Reacties op 'Gezocht: (Digitaal)communicatieplan voor Microkrediet voor Moeders'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.