Impact Matters zoekt Social media kennis voor het Jongeren Cultuurfonds Amsterdam

Impact Matters oproep 1 705x220.jpgwoensdag 05 mei 2021 11:15

Het Jongeren Cultuurfonds Amsterdam (JCF) zorgt ervoor dat alle kinderen in Amsterdam, ook kinderen die opgroeien in gezinnen met beperkte financiële middelen, toegang hebben tot kunst en cultuur. Dankzij dit fonds kunnen ook deze kinderen hun talent in bijvoorbeeld dans, toneel en muziek ontwikkelen. Het JCF zoekt ondersteuning om hun sociale media te optimaliseren. Heb jij de kennis om het Jongeren Cultuurfonds Amsterdam te helpen?

Door de redactie

Het JCF wil beter hun doelgroep bereiken en gebruik maken van statistieken zoals Google analytics om meer website bezoek te genereren. In 4 - 5 (online)bijeenkomsten krijgen zij graag kennis overgedragen waarmee zij vervolgens zelf aan de slag kunnen gaan om via social media hun doelgroep optimaal te bereiken.    

Website: https://www.jongerencultuurfonds.nl/
Planning: flexibel
Locatie: Amsterdam. Momenteel kunnen alle projecten ook geheel online uitgevoerd worden.

Enthousiast en geïnteresseerd in de projectbeschrijving? Neem contact op met Henriette van Eeghen, info@impactmatters.nl of 06-2397 9766

« Terug

Reacties op 'Impact Matters zoekt Social media kennis voor het Jongeren Cultuurfonds Amsterdam'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.