Bekijk gratis de talkshow van de Communicatieverkiezingen en meer over het programma van C-week21

Cweek21_CommVerkiezingen_finalisten_705x220px.pngdinsdag 04 mei 2021 16:44

Op 21 juni start C-week21 gelijk feestelijk met de bekendmaking van de CommunicatieProfessional van 2021 en het CommunicatieTalent van 2021. Tijdens deze talkshow gaat Pauline de Wilde, moderator en presentatrice van C-week21, in gesprek met de winnaars en twee extra gasten. Jij kunt deze talkshow – als opmaat van de congresweek - kosteloos bijwonen. Je kunt je nu gratis registreren voor deze talkshow.

Door de redactie

Verder staat op 21 juni onder andere een topcollege op het programma van Madeleijn van den Nieuwenhuizen over: Wat is waar in de media? Madeleijn heeft 82.000 volgers op Instagram met haar account @zeikschrift, waar zij kritisch de media volgt. Met haar scherpe blik en visie op dit onderwerp, neemt ze alle deelnemers mee in haar verhaal om jou wakker te schudden en te inspireren. Het belooft een bijzonder college te worden waar analyse van media en actualiteit, confrontatie met je professionele rol en een persoonlijke hartenkreet hand-in-hand gaan. En zou je willen weten waarom zij in de top 10 meest invloedrijke mediavrouwen van het tijdschrift OPZIJ staat? Vraag het haar vooral.

Al eerder maakten we alle keynotesprekers bekend, namelijk: Afdhel Aziz (USA, Chief Purpose Officer en Storycatcher), Ben Tiggelaar (Expert in leiderschap, verandering en gedrag), Madeleijn van den Nieuwenhuizen (mediacriticus en rechtshistoricus) en Tom Haak (directeur HR Trend Institute). En aan deze lijst met geweldige sprekers kunnen we inmiddels ook toevoegen: Judith Coster (VP Corporate Communications bij KLM) en Rosalinde van de Wall (Managing director & Senior Partner bij Omnicom PR Group). In een eerlijk tweegesprek gaat het over o.a. wat er op je af komt als je als organisatie ineens in het oog van de storm terecht komt. Als je onder het vergrootglas van politiek en media ligt en werkt in een sector waar enorme economische klappen vallen. Welke keuzes maak je te midden van alle turbulentie?? Kortom het wordt een bijzonder, inspirerend gesprek. Ben je benieuwd naar het volledige programma? Bekijk deze op de website van C-week21.

« Terug

Reacties op 'Bekijk gratis de talkshow van de Communicatieverkiezingen en meer over het programma van C-week21'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.