Tip: gratis verdiepingswebinar 'Haal meer uit participatie'

Poster_breed.pngzondag 30 augustus 2020 14:05

Participatie is een hot topic in overheidsland. Of het nu gaat om de omgevingswet, warmtevisies of gebiedsontwikkeling. Terecht! Want je plannen en besluiten worden beter als je de omgeving er actief bij betrekt. Iedere communicatieadviseur weet dat. Maar hoe doe je dat op een goede manier? Hoe weet je wanneer een vraagstuk zich leent voor participatie? Hoe manage je de verwachtingen van de deelnemers? Hoe krijg je ook de unusual suspects aan tafel? Welke rol heb je als communicatieadviseur?

Door de redactie

Wil jij ook meer halen uit participatie? Meld je dan nu aan voor het Verdiepingswebinar van de Maatschap voor Communicatie op 8 september. Verrijk je kennis met de nieuwste trends op het gebied van participatie, leer over participatie in beleid en krijg praktische handvatten voor het uitvoeren van een participatietraject.  In het programma is voldoende ruimte voor het gesprek over de weerbarstige praktijk en de rol van participatie en communicatie. Praat, denk en doe mee!

Presentatie:
Frithjof de Haan en participatie-expert Remmert van Haaften, Maatschap voor Communicatie 

Datum:
Dinsdag 8 september 2020 van 15:30 - 16:30 uur

Aanmelden:
Meld je hier aan!

Kosten:
Dit webinar is gratis voor Logeion-leden

« Terug

Reacties op 'Tip: gratis verdiepingswebinar 'Haal meer uit participatie''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.