Wepublic breidt team uit met drie 'intelligence specialisten'

WePublic Marijn, Frederik, Minke.jpgdinsdag 28 juli 2020 10:50

Marijn van den Meiracker, Minke Groeneveld en Frederik van Til richten zich met name op het verzamelen van informatie en duiden van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen voor de Stakeholder Intelligence Monitor van Wepublic. Wepublic, met kantoren in Amsterdam en Den Haag, telt momenteel 31 medewerkers en richt zich op vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs.

Marijn van den Meiracker[1][1].jpeg

Marijn van den Meiracker (1997) heeft onlangs haar bachelor Communicatie, Media en Design afgerond. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de politiek op lokaal niveau bij de gemeente Oudewater (afstudeeronderzoek) en bij VVD Amsterdam. Deze opgedane kennis kan zij uitstekend inzetten voor haar werk bij Wepublic. 

Minke Groeneveld[1][1].jpg

Minke  Groeneveld (1998) is bezig met de pre-master Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden. Relevante kennis heeft ze opgedaan tijdens haar stages bij Public Affairs & Corporate Development van TUI Benelux en de afstudeerstage Stakeholdermanagement bij de Belastingdienst. 

Frederik van Til[1][1].jpg

Frederik van Til (1996) is onlangs gestart met de pre-master International and European Law aan de Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft hij de Bachelor Politieke Wetenschappen en het Honours College aan de Universiteit Leiden afgerond en heeft hij onder meer gewerkt bij BusinessEurope te Brussel. 

Gijs Petter, Head of Operations bij Wepublic: “We zijn erg blij met de komst van Marijn, Minke en Frederik. Met hun enthousiasme, ambitie en ervaringen zijn zij een zeer welkome aanvulling op ons team! Het team bestaat nu uit 31 professionals. Ook tijdens de coronacrisis weten klanten ons goed te vinden. Deze versterking was hard nodig.”

 

« Terug

Reacties op 'Wepublic breidt team uit met drie 'intelligence specialisten''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.