Vanaf nu zijn tickets voor PubCom20 te verkrijgen!

PubCom20_neutraal_705x220px (002).pngwoensdag 22 juli 2020 15:43

Op donderdagmiddag 29 oktober is het zover: dan vindt het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom20) plaats. Deze editie wordt bijzonder, want het zal een volledig online congres zijn. Een dynamisch congres met succesverhalen uit de praktijk, online break-outs en volop interactie. De eerste twee keynotesprekers zijn bekend! Namelijk: Bart Brandsma (filosoof, journalist, documentairemaker en auteur van het boek 'Polarisatie') en prof.dr. Bas van den Putte (hoogleraar gezondheidscommunicatie en lid van de wetenschappelijke adviesraad van de coronagedragsunit van het RIVM).

Door de redactie

De rode draad van PubCom is dit jaar de Logeion-trend 'verdeelde samenleving, gedeelde toekomst'. Hoe kan publieke communicatie bijdragen aan verbinding in de samenleving? Hoe bieden we een opening voor nieuwe ideeën, hoe verbinden we, vernieuwen we, met voldoende ruimte voor tegengeluid? De eerste sprekers zijn bekend en de rest van het programma is in de maak. Maar verzeker jezelf alvast van een ticket voor deze online PubCom.

Kers op de taart? Dat is de jaarlijkse uitreiking van de Galjaardprijs voor de meest inspirerende, innovatieve en impactvolle communicatieaanpak binnen het publieke domein. Tip: tot 14 augustus kun je jouw project of dat van een collega nog indienen.Dus pak deze kans!


« Terug

Reacties op 'Vanaf nu zijn tickets voor PubCom20 te verkrijgen!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.