Ferdinand Helmann coach Rainmaker Strategische Communicatie

PB Helman coach Rainmaker 200x200.jpgwoensdag 22 juli 2020 13:23

Ferdinand Helmann versterkt per 1 augustus het team van Rainmaker Strategische Communicatie. Hellman is gespecialiseerd coach voor leidinggevenden die opereren in een complexe omgeving. Hij heeft tientallen jaren gewerkt bij bureaus die nu Omnicom Public Relations Group vormen, waarvan vele jaren in directiefuncties en als partner.

Door de komst van Helmann kan Rainmaker nu ingaan op een breder scala aan coachingsvragen. Van ondersteuning bij effectief functioneren in complexe omgevingen tot begeleiding bij het oplossen van communicatievraagstukken en het verbeteren van communicatieve vaardigheden.

Complexe omgevingen - Ferdinand Helmann coacht mensen die opereren in een ‘politieke’ omgeving en helpt inzicht te krijgen in de overwegingen die leiden tot effectieve beslissingen. Als mediator luistert Ferdinand naar betrokken partijen en helpt effectieve oplossingen te creëren bij complexe problemen.

Communicatieprofessionals - Ton de Roo coacht communicatieprofessionals bij vakinhoudelijke- en organisatorische vraagstukken. Hij helpt inzicht te krijgen in de problematiek en oplossingen te creëren die leiden tot effectief opererende afdelingen communicatie.

Communicatieve vaardigheden - Marcel van den Berg coacht directies en professionals op het gebied van communicatieve vaardigheden, waardoor mensen en organisaties optimaal kunnen functioneren. 

« Terug

Reacties op 'Ferdinand Helmann coach Rainmaker Strategische Communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.