Hoera, weer offline samen op afstand

van der hilst eerste fysieke bijeenkomst-LR-705x220.jpgwoensdag 08 juli 2020 16:00

Na bijna vier maanden hebben we afgelopen week onze eerste fysieke kennisbijeenkomst sinds 3 maart gehouden, samen met Van der Hilst Communicatie. Ondertussen zijn we druk bezig om onze agenda met kennisbijeenkomsten voor de tweede helft van het jaar vorm te geven; een hybride mix van (coronaproof) offline en online sessies. Dit blijft een lastige puzzel en tips en ideeën zijn natuurlijk meer dan welkom.

Door de redactie

Heb je goede tips, leuke ideëen of een ruime locatie die coronaproof is beschikbaar? Laat het weten door een mailtje te sturen aan: info@logeion.nl. Alle input wordt enorm gewaardeerd!

« Terug

Reacties op 'Hoera, weer offline samen op afstand'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.