Een kijkje in de keuken bij het opzetten van een Giro555-actie

Comm-Lab Giro 555 705x220.jpgwoensdag 22 juli 2020 18:25

'Hoe kan je binnen 24 uur iedereen in Nederland bereiken met een oproep om te doneren aan een actuele actie?' Dat is de uitdaging van Giro555 in de aankomende Comm-Lab Challenge. Een unieke kans waarbij jij kan laten zien welke 'knowhow' Logeion-leden in huis hebben. Op woensdag 29 juli geeft Giro555 in het webinar 'C-Café' een toelichting op de actie. Benieuwd naar hoe je snel een actie opzet in tijden van crisis en deze challenge?

Door de redactie

Meld je dan alvast aan voor het webinar C-Café van woensdag 29 juli.

Challenge
De uitdaging is: 'Hoe kun je binnen 24 uur iedereen in Nederland bereiken met een oproep om te doneren aan een actuele Giro555-actie?' Een unieke kans waarbij jij Giro555 kan laten zien welke 'knowhow' Logeion in huis heeft. Op deze manier kan jij jouw ervaring en denkkracht bundelen met die van andere leden in de vereniging en krijgen jullie de kans op een kijkje in de communicatiekeuken van Giro555. 

Jouw team
Meld je aan bij de groep Comm-Lab Giro555 Challenge op Logeionline om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook is dit de plek waar je jouw groep kunt aanmelden voor de challenge. Het is nu al mogelijk om groepjes samen te stellen. Creëer een team van maximaal 5 Logeion-leden. Je hebt vanaf 25 augustus vijf weken de tijd om samen met jouw team een plan en pitch uit te werken. Kunnen jullie de juryleden overtuigen van jullie aanpak? Op 5 oktober wordt in een feestelijke uitzending van C-Café live de winnaar bekendgemaakt.

De winnaars
Naast 'eeuwige roem' en een interview met fotoshoot voor vakblad C (met bereik bij 4000 communicatiedirecteuren, -managers en -professionals) krijgen de winnaars een inkijkje in de communicatiekeuken van Giro555. Als klap op de vuurpijl wordt jullie aanpak waar mogelijk ingezet bij de eerstvolgende Giro555-actie.

Comm-Labs
In mei werd een nieuw initiatief bekend gemaakt: de Comm-Labs. Tijdelijke groepen die aan de slag gaan met thema’s die op de korte termijn spelen. Logeion-lid Linda Tops en Algemeen bestuurslid Marjan Jansen Manenschijn hebben hun krachten samen met Giro555 gebundeld en trappen deze zomer af met de eerste Comm-Lab in de vorm van een challenge. Doe jij mee aan de Giro555-challenge?

« Terug

Reacties op 'Een kijkje in de keuken bij het opzetten van een Giro555-actie'

Marjan Jansen Manenschijn
Geplaatst op: 09-07-2020 18:51
Van praatjes kun je geen eten kopen!
Ben jij de comm-pro die binnen 24 uur heel Nederland wakker schudt?
Meer nieuws over de Challenge met Giro 555.
Meld je aan
C-Café kijken!
29 juli van 12.00-13.00 uur op Logeion.nl
#commlab555

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.