Victor van den Berg wordt CSO van Mobinck

Victor van den Berg 200x200.jpgdonderdag 25 juni 2020 15:02

Sinds 2014 staat Victor van den Berg aan het roer van het B2B mobiliteitsplatform Radiuz. Per 1 juli 2020 maakt hij de stap naar Mobinck als Chief Strategy Officer. In deze nieuwe rol bij Mobinck blijft Van den Berg nog wel strategisch bij Radiuz betrokken.

Met zijn bevlogenheid wist Van den Berg Radiuz van een veelbelovende startup met zes personen tot een serieuze onderneming met bijna vijftig vaste werknemers in dienst te leiden. Het mobiliteitsplatform van Radiuz groeide naar de meest complete B2B-mobiliteitsoplossing in de markt, waarmee Radiuz werkgevers en medewerkers in alles met betrekking tot werk-gerelateerd vervoer wil ontzien en voorzien. Van den Berg: “Radiuz is een fantastisch bedrijf om bij te werken. Gelukkig neem ik niet geheel afscheid van het team. Ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol bij Mobinck vanuit een breder perspectief de mobiliteitstransitie aan te kunnen jagen.” 

Mobinck
AutoBinck Group heeft een sterke positie opgebouwd in smart mobility en bundelt de krachten van tal van innovatieve mobiliteitsondernemingen onder de naam Mobinck. Onder Mobinck vallen de bedrijven Radiuz, Fleet Support, Toogethr en Moove. Mobinck brengt innovatieve en flexibele vormen van mobiliteit samen voor werkgever en werknemer. Dit maakt het makkelijker geïntegreerde totaaloplossingen te ontwikkelen en die succesvol in de markt te zetten. Harry de Haas, CEO Mobinck, is blij met de aanstelling van Van den Berg: “Ik ben erg trots dat Victor Mobinck komt versterken. In de nieuwe rol van Chief Strategy Officer verwacht ik dat Victor met al zijn talenten succesvol zal toezien op de ontwikkeling van de strategie en proposities van Mobinck en haar bedrijven.” 

Over Radiuz
Als medewerker krijg je met de Radiuz-app mobiliteit in je broekzak. En als werkgever houd je via het portal grip op je mobiliteitskosten en kun je eenvoudig sturen op (duurzaamheids)doelen aan de hand van keiharde data. Radiuz maakt onderdeel uit van AutoBinck Group.

« Terug

Reacties op 'Victor van den Berg wordt CSO van Mobinck'

KHALED KKALED
Geplaatst op: 16-01-2021 13:47

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.