Kees van Oosten associate adviseur bij IvCB

Kees van Oosten 200x200.jpgdonderdag 11 juni 2020 10:51

Met de komst van Van Oosten wil IvCB zijn positie als strategisch public affairs- en stakeholdermanagementkantoor verder versterken op de Nederlandse markt. Van Oosten is econoom en jurist. Hij beschikt over brede en diepgaande kennis van vele sectoren waaronder Tech, Life Sciences & Health, Food Agri, Zorg, Welzijn, Integratie, Sport, Cultuur en Onderwijs. Als counsel en advocaat is Van Oosten aan TK Advocaten en Notarissen verbonden.

Kevin Zuidhof, managing director van IvCB: "IvCB wil opdrachtgevers met een maatschappelijke meerwaarde en een goed verhaal ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Het is belangrijk samenwerking aan te gaan met professionals, die ook public affairs in hun spectrum hebben. De kennis, ervaring en het netwerk die Kees meeneemt, evenals zijn ervaring in internationale dossiers, sluiten naadloos aan bij die focus en versterken onze positie en groeidoelstellingen."

IvCB is specialist in Public Affairs, Stakeholdermanagement, strategische communicatie en Public Strategy en een erkend adviesbureau. Ze adviseren opdrachtgevers met een maatschappelijke meerwaarde en een goed verhaal over de te voeren strategie richting de politiek, overheid en maatschappij om hun doelstellingen te realiseren. Het kantoor van IvCB bevindt zich in het centrum van Den Haag in de nabijheid van de ministeries en het parlement.

 

« Terug

Reacties op 'Kees van Oosten associate adviseur bij IvCB'

KHALED KKALED
Geplaatst op: 16-01-2021 13:47

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.