Tien nieuwe groepen in de online ledencommunity

Groepen Logeionline juni 2020 v2 705x220.jpgwoensdag 10 juni 2020 16:45

Afgelopen maand zijn tien nieuwe groepen op Logeionline, de online community exclusief voor Logeion-leden, gestart. Waaronder de groepen: 'Wetenschapscommunicatie', 'Verbinden met communicatie', 'Project- en Programmacommunicatie en Omgevingsmanagement' en 'Feedbackgroep Oost-Nederland'. Dit zijn groepen waarbij je je als lid van de community kunt aansluiten. En waarin je leden met dezelfde interesses of specialismen als jij vindt. Kom een kijkje nemen op www.logeionline.nl!

Door de redactie

Nieuwsgierig? De tien nieuwe groepen van afgelopen maand zijn:

Maar naast deze nieuwe groepen bestaan ook vierentwintig andere groepen op www.logeionline.nl, waarbij je je kunt aansluiten. Deze groepen hebben afgelopen maand, sinds de Week van Logeionline, aan populariteit gewonnen en honderden nieuwe leden mogen verwelkomen. Misschien zit er wel een groep tussen die interessant is voor jou! En zo niet, dan kun je natuurlijk ook je eigen groep starten, want daar zitten geen verplichtingen aan vast en dat doe gewoon zelf binnen een paar minuten. Waar? Op www.logeionline.nl natuurlijk.

« Terug

Reacties op 'Tien nieuwe groepen in de online ledencommunity'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.