Ontvang (tijdelijk) gratis de laatste editie van vakblad C!

Vakblad C stapel 705x220.jpgwoensdag 03 juni 2020 15:43

Kennisdelen en bijdragen aan het communicatievak. Dat is wat Logeion doet. Een onderdeel daarvan is C, het magazine voor communicatieprofessionals. Het blad is altijd gratis voor leden. En nu ook voor jou! In de laatste editie van C vind je artikelen over o.a.: de inburgering van digitale communicatie, waarden en gedrag in coronatijd, desinformatie, festivalorganisatoren over nieuwe initiatieven, Communicatieverkiezingen 2020, Betteke van Ruler over de verschuiving van marketing naar communicatie en een interview met de perschef van de OranjeLeeuwinnen.

Door de redactie

Kortom: genoeg interessants om te lezen! Tot en met maandag 15 juni kun je de laatste editie van C gratis aanvragen via dit formulier

« Terug

Reacties op 'Ontvang (tijdelijk) gratis de laatste editie van vakblad C!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.