Meld jouw project nu aan voor de Galjaardprijs 2020

Galjaardprijs20 neutraal met alleen logo 705x220.jpgwoensdag 27 mei 2020 10:44

Zet jouw bijzondere project in de schijnwerpers en schrijf je in voor de Galjaardprijs 2020! De Galjaardprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een initiatief op het gebied van publieke communicatie, dat is dus breder dan alleen overheidscommunicatie. Initiatieven vanuit bijvoorbeeld woningbouwverenigingen, zorginstellingen en goede doelen verwelkomen we ook graag. Voor de Galjaardprijs gelden drie criteria waarop de initiatieven worden beoordeeld: inspirerend voor vakgenoten, innovatief qua aanpak, impact qua resultaat.

Door de redactie

Inschrijven is eenvoudig:

  1. Vul het inschrijfformulier volledig in op de website van PubCom
  2. Zorg dat de inschrijving uiterlijk binnen is bij Logeion vóór 14 augustus 2020

De winnaar ontvangt de Galjaardprijs uit handen van de vakjury op het congres PubCom. De vakjury onder leiding van Friso Fennema (directeur communicatie ministerie van I&W) beoordeelt de inzendingen en nodigt tien genomineerden uit voor een pitch waarna vijf projecten doorgaan als finalist voor de Galjaardprijs. Het winnende project wordt bekend gemaakt op 29 oktober 2020 tijdens PubCom20. Naast de Galjaardprijs van de vakjury is er ook de Galjaard Publieksprijs: vakgenoten in Nederland kunnen voorafgaand aan het congres hun stem uitbrengen op één van de vijf finalisten.

Heb je vragen over de inschrijving of het proces? Dan kan je contact opnemen met het Logeion-bureau: info@logeion.nl of 070 3467049.

« Terug

Reacties op 'Meld jouw project nu aan voor de Galjaardprijs 2020'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.