Bekendmaking Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent 2020 tijdens live talkshow op 16 juni

Communicatieverkiezingen (show) 705x220.jpgwoensdag 27 mei 2020 09:29

De Verkiezingen Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent van het Jaar zijn altijd een belangrijk onderdeel van C-day. En hoewel C-day dit jaar helaas niet plaats kan vinden, hebben we toch een mooie manier gevonden om de verkiezingen door te laten gaan. Op dinsdag 16 juni, van 12:00 tot 13:00 uur, organiseren we de talkshow ‘Communicatieverkiezingen 2020’ waarin de winnaars bekend worden gemaakt. Onder leiding van Pauline de Wilde gaan we tijdens de talkshow in gesprek met Bartho Boer, (Chief Corporate Communications & CSR bij KPN) en Anja Sinnema (Hoofd corporate communicatie bij de Politie). In het vraaggesprek gaan we uiteraard in op de impact van de coronacrisis en daarnaast komen de onderwerpen communicatie, vertrouwen en gedrag aan bod. Genoeg te beleven, dus schrijf je nu in voor de livestream!

Door de redactie

In het tweede deel van de talkshow zal Noud Bex, voorzitter van de Jury van de communicatieverkiezingen, ingaan op het proces van de verkiezingen waarna we de uiteindelijke winnaars bekendmaken. Zet 16 juni daarom alvast in je agenda. Ook omdat het een perfect moment is om alle collega’s, die tijdens deze coronacrisis zo hard aan het werk zijn, in het zonnetje te zetten. Je kunt je gratis aanmelden om de talkshow te volgen. We hopen natuurlijk op heel veel kijkers. Bekijk ook welke communicatiecollega's in de finale staan. Van 1 tot en met 12 juni kan je stemmen op jouw favoriete finalist. Meer informatie over de verkiezingen en het programma van de talkshow vind je op www.cday.nl.

« Terug

Reacties op 'Bekendmaking Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent 2020 tijdens live talkshow op 16 juni'

Yvonne van Vliet
Geplaatst op: 28-05-2020 10:12
Hi Marjan, dat klopt inderdaad. We zijn druk in de weer met de website in orde te krijgen, dus als het goed is kun je later vandaag je wel aanmelden. We zullen je een mailtje sturen als het is gelukt!
Marjan Jansen Manenschijn
Geplaatst op: 28-05-2020 10:10
Goedemorgen,
Klopt het dat ik met nog niet aan kan melden? Smile

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.