Algemene Ledenvergadering van 27 mei wordt verplaatst

ALV-vergadering-14-december-2015.jpgdonderdag 14 mei 2020 14:39

Als gevolg van de maatregelen met betrekking tot de coronacrisis hebben we de Algemene Ledenvergadering (ALV), die voor woensdag 27 mei stond gepland, verplaatst. De voorkeur gaat namelijk uit naar een fysieke ALV in plaats van een digitale ALV. Momenteel kijken we naar de verschillende vervangende data, waaronder: woensdagmiddag 8 juli, woensdagmiddag 15 juli of, na de zomervakantie, woensdagmiddag 2 september.

Door de redactie

Natuurlijk met inachtneming van de door de overheid aangegeven maatregelen. Meer informatie over de ALV van Logeion volgt zo snel mogelijk.

« Terug

Reacties op 'Algemene Ledenvergadering van 27 mei wordt verplaatst'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020 > mei

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.