7talents en Communicatiemensen.nu gaan samen verder

commensennu 200x200.jpgvrijdag 08 mei 2020 10:23

7talents en Communicatiemensen.nu fuseren. De bedrijven, die allebei bemiddelen in interim communicatieprofessionals, gaan verder als Communicatiemensen.nu. Met de fusie ontstaat een sterk bedrijf dat ook in deze tijden toekomstbestendig is. Het nieuwe fusiebedrijf blijft zich focussen op de (semi)overheid, maar zal daarnaast ook breder ondersteuning gaan leveren bij onder andere onderwijs- en zorginstellingen. De directie wordt gevormd door de eigenaren Marielle Vis en Pierre Wimmers.

Zorgvuldige stap
“Een spannende ontwikkeling in deze onzekere tijd. Maar een stap waar we goed over nagedacht hebben”, aldus Marielle Vis. “Een jaar geleden zijn we gestart met de eerste gesprekken. We hebben de tijd genomen om te onderzoeken of de samenvoeging de organisatie sterker maakt. Wij zijn er van overtuigd dat dit het geval is. We vergroten ons netwerk van communicatieprofessionals en kunnen mooiere opdrachten bieden. Voor zowel  onze opdrachtgevers en onze professionals zorgen we voor een betere match”. “Onze bedrijven passen goed bij elkaar” vult Wimmers aan. “We richten ons allebei op een persoonlijke aanpak en zijn specialist in het bemiddelen van communicatie, marcom, online- en contentprofessionals. We hebben opdrachten bij het Rijk en provincies en andere grote organisaties. 7talents juist meer bij de lokale overheden. Kortom, een perfecte match. De processen en systemen van beide organisaties zijn geïntegreerd zodat we nog sneller kunnen schakelen bij een vacature. Hierdoor kunnen we beter beoordelen welk specialisme gezocht wordt en welke professional het beste bij de opdracht past”, zegt Pierre Wimmers.

Nieuw team
Pierre Wimmers gaat als financieel directeur aan de slag en Marielle Vis is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Marielle: “De start met elkaar is heel bijzonder. Het nieuwe team werkt momenteel vanuit huis vanwege de coronacrisis. We leren elkaar digitaal kennen, een uitzonderlijke situatie. Toch staan de 10 collega’s met nieuwe energie klaar om zich op de kenmerkende, persoonlijke manier voor onze opdrachtgevers en professionals in te zetten.”

Uitdagende opdrachten en opdrachtgevers
Communicatiemensen.nu is trots om als preferred supplier te mogen bemiddelen voor onder andere de Rijksoverheid, provincies, diverse gemeenten, waterschappen, zorg en onderwijs. Op dit moment zijn zo’n 60 goed opgeleide en ervaren professionals via ons aan het werk. Een deel daarvan werkt nu in crisisteams rond de coronacrisis. “Een fusie in een uitdagende tijd. Echter het samenbrengen van ruim 20 jaar ervaring in bemiddeling van professionals en in het communicatievak geeft ons vertrouwen en nieuwe energie voor de toekomst” aldus Marielle Vis.

« Terug

Reacties op '7talents en Communicatiemensen.nu gaan samen verder'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.