Word jij onze nieuwe sponsormanager?

banner-sponsor.pngvrijdag 01 mei 2020 21:50

Young Logeion is op zoek naar een sponsormanager. Als sponsormanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van ons partnernetwerk. Door het aanboren van nieuwe sponsoren voor Young Logeion draag jij bij aan het succes van onze bijeenkomsten. Dankzij jou kunnen onze leden met een gerust hart naar alle events, zoals: enter-the-firms, workshops over persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke events en een waanzinnige studiereis. Samen met jou maken we het programma-aanbod voor 2020 – 2022 tot een groot succes!

Door Freek Snelting

Wie zijn wij?
Young Logeion is het netwerk voor studenten en starters in communicatie tot dertig jaar. Ons doel is om jonge vakgenoten te verbinden, met elkaar en met het vak. Dat doen we elk jaar met +/- acht inspirerende events, ons buddyprogramma en onze internationale studiereis. En natuurlijk door af en toe een biertje met elkaar te drinken. Ons bestuur bestaat uit een voorzitter, vicevoorzitter, HR manager, programmamanager een bestuurslid externe relaties. Als bestuur komen we één keer per maand bij elkaar. 

Waar ga jij voor?
Als sponsormanager draag je verantwoordelijkheid voor alle partners (sponsoren) van Young Logeion. Naast het onderhouden van bestaande relaties bepaal jij de strategie voor 2020 - 2022 en stel je een plan van aanpak op om ons netwerk verder uit te bouwen. Uiteraard doe je dit in samenspraak met jouw gedreven bestuursgenoten. Deze plannen toets je bij Logeion en waar nodig bij onze leden. Naast je gevoel voor het onderhouden van relaties, netwerken en contractbeheer ben jij een ster in externe communicatie. Je ziet kansen in de markt en springt daar op in met actuele content en/of ideeën die aansluiten bij de strategie voor 2020 – 2022.  

Wie ben jij?

We zoeken een sponsormanager die volmondig ‘JA!’ antwoordt op de volgende vragen:

  • Ben je een young professional die goed is in het onderhouden van relaties en makkelijk contact legt?
  • Zit je vol ideeën voor het aanboren van een nieuw netwerk waarmee we onze leden kunnen verrassen?
  • Deins je niet terug om namens Young Logeion contact op te nemen met bedrijven?
  • Ben je iemand die makkelijk inspeelt op de actualiteit en dit benut voor de externe communicatie van Young Logeion?
  • Ben je een mid-twintiger en word je binnen nu en twee jaar niet ouder dan 30 jaar?
  • Kun je 4-5 uur per week besteden aan jouw rol als sponsormanager en samen met het bestuur een plan vormen voor het komende jaar?
  • En natuurlijk: ben je of word je lid van Logeion?

We kijken uit naar jouw reactie!
Ga jij samen met ons de uitdaging aan om Young Logeion verder te laten bloeien? Laat ons weten wie je bent en waarom jij de nieuwe sponsormanager van Young Logeion wilt worden. Als bestuur werken we erg resultaatgericht: kom in je sollicitatie met concrete ideeën. We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 5 juni via young@logeion.nl.

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Benader daarvoor Amelie Ribbers via 06-13205178.

 

« Terug

Reacties op 'Word jij onze nieuwe sponsormanager?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020 > mei

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.