Erik Kroeze nieuw hoofd Mediarelaties bij NS

Benoeming Erik Kroeze 200x200.jpgdonderdag 30 april 2020 16:23

Met ingang van 1 mei is Erik Kroeze benoemd tot hoofd Mediarelaties van NS. Het team Mediarelaties verzorgt onder andere de contacten met media en ondersteunt directie en medewerkers bij mediaoptredens. Ook houdt het team zich bezig met het verbeteren van de reputatie van NS en het verzorgen van crisiscommunicatie. Het team Mediarelaties maakt onderdeel uit van de afdeling Communicatie & Corporate Affairs.

Als hoofd Mediarelaties maakt Erik deel uit van het managementteam Communicatie, onder verantwoordelijkheid van Iris Reshef, die op 1 april als directeur Communicatie het stokje overnam van Bartho Boer. Erik Kroeze over zijn benoeming: “NS is een prachtig bedrijf om dit werk te doen. De coronatijd laat zien hoe belangrijk bereikbaarheid is, zelfs als de samenleving bijna tot stilstand lijkt te komen. Dat ons bedrijf onder een vergrootglas ligt, is daarom terecht en maakt het vak zo mooi.”

Erik Kroeze werkt sinds 2013 bij NS. Eerst als PR Manager en sinds 2016 in de rol van Senior woordvoerder. Hij was de laatste jaren onder meer verantwoordelijk voor de publiciteit over de jaarcijfers, drukke treinen en dienstregeling. Erik verzorgde in zijn rol presentatie- en mediatrainingen en trad op als woordvoerder bij verschillende crises. Voordat hij in dienst trad bij NS, werkt hij als Communicatieadviseur en Woordvoerder voor de Raad van Bestuur van de NPO.

« Terug

Reacties op 'Erik Kroeze nieuw hoofd Mediarelaties bij NS'

KHALED KKALED
Geplaatst op: 16-01-2021 13:48

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.