Doe volgende week mee aan de gratis challenge: LinkedIn adverteren

LinkedIn 705x220.jpgwoensdag 13 mei 2020 15:54

Logeion nodigt je uit om deel te nemen aan de vijfdaagse gratis challenge: LinkedIn adverteren. Die wordt speciaal aan Logeion-leden en -volgers aangeboden. In de challenge leert Masja Slootweg, LinkedIn-expert en ondernemerscoach, je waarom adverteren op LinkedIn zo interessant is. Masja: "Om het bereik op een snelle manier, maar wel onder exáct de juiste doelgroep te vergroten, is LinkedIn adverteren een hele interessante optie." Doe jij vanaf 18 mei mee met de challenge?

Door de redactie

Masja vertelt: "Als bedrijf ben je continu op zoek naar hoe online marketing kan bijdragen aan het vergroten van je bereik én het realiseren van je doelstellingen. Bij veel B2B-bedrijven is LinkedIn een belangrijk kanaal. Om het bereik op een snelle manier, maar wel onder exáct de juiste doelgroep te vergroten, is LinkedIn adverteren een hele interessante optie! Het grootste verschil tussen LinkedIn adverteren en Facebook-, Insta- of Google ads is dat LinkedIn naast interesses vooral heel veel wéét van haar gebruikers. Van huidige functietitel, bedrijfsgrootte, branche, senioriteit maar bijvoorbeeld ook de LinkedIn-groepen waar iemand lid van is. Je kunt dus heel precies targeten op dé beslissers die betrokken zijn bij de aanschaf van jouw product of dienst."

Wellicht heb je als communicatieadviseur of online marketeer al ervaring met LinkedIn adverteren, maar ben je nog niet tevreden over de resultaten? Of heb je juist nog geen ervaring en wil je graag onderzoeken wat LinkedIn adverteren precies inhoudt om daarna te bepalen of je het gaat inzetten? Doe dan mee aan de gratis LinkedIn Adverteren Challenge. Na vijf dagen en vijf opdrachten weet jij hoe het werkt én hoe jij de resultaten van je LinkedIn-campagnes kunt verdubbelen!

De challenge is van maandag 18 mei tot en met vrijdag 22 mei 2020. Je leert:

  • Hoe je binnen de LinkedIn campagnemanager jouw doelgroep selecteert. Oftewel: de targeting basics.
  • Slimme combinaties om je doelgroep te targeten en niet de hoofdprijs te betalen: targeting 2.0!
  • De LinkedIn-advertentiestrategie, gebaseerd op het opbouwen van je know-, like- en trustfactor.
  • Je krijgt inzicht in welke advertentievormen er zijn en welke je kunt gebruiken voor alle doelstellingen. 
  • Aan welke voorwaarden je moet voldoen om te kunnen adverteren en je ontvangt een couponcode voor je eerste €50,- aan advertentietegoed.

Challenge accepted? Meld je aan via deze link.

« Terug

Reacties op 'Doe volgende week mee aan de gratis challenge: LinkedIn adverteren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.