Logeion werkt met andere brancheorganisaties samen om vakkennis te delen

Adformatie connects 705x220.jpgwoensdag 29 april 2020 15:31

In deze tijden kun je geen fysieke kennisbijeenkomsten organiseren, daarom kijken we naar verschillende manieren en mogelijkheden om digitale Logeion-bijeenkomsten voor onze leden te realiseren. Die niet te lang duren natuurlijk, want we zitten met z’n allen al een groot deel van de dag naar ons scherm te turen in Teams- of Zoom-calls. Omdat naast het delen van vakkennis, het verbinden en samenwerken hoog op de agenda van Logeion staan, steunen we ook Adformatie Connects Live.

Door de redactie

Adformatie Connects Live wordt in april en mei iedere donderdag uitgezonden van 16:30 tot 17:15 uur vanuit de studio in het Capital C-gebouw in Amsterdam. Iedere donderdag gaan gasten uit het marketing- en communicatievak met elkaar in discussie over actuele onderwerpen. Samen met negen andere brancheorganisaties in Nederland, waaronder bijvoorbeeld NIMA, DDA, IDEA, VEA en IAB, steunen we dit inititatief. Want we vinden het belangrijk dat we samen het vak blijven ontwikkelen en we willen kennisdeling en discussie bevorderen, zeker in deze lastige tijden. Bekijk hier de live stream.

« Terug

Reacties op 'Logeion werkt met andere brancheorganisaties samen om vakkennis te delen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.