Binnenkort de eerste editie van: de Week van Logeionline!

Week van Logeionline logo met netwerkpatroon 705x220.jpgwoensdag 29 april 2020 15:09

De week van 11 tot en met 15 mei staat in het teken van de online community voor leden van Logeion: Logeionline. Gedurende deze week kun je onder andere meedoen aan een bijzondere winactie, een webinar over community management volgen, exclusieve content in de community vinden en nog veel meer! Samen met Logeion-leden willen we op Logeionline een ontmoetingsplek creëren om elkaar te spreken, kennis uit te wisselen en samen te werken. En zeker tijdens de coronacrisis zijn online connecties en kennisdelen extra belangrijk. Ontmoeten we elkaar op www.logeionline.nl?

Door de redactie

Wat kun jij op Logeionline?
Logeion-leden gaven aan dat ze een online plek misten waar leden met elkaar kunnen netwerken, kennisdelen en samenwerken. Logeion is aan de slag gegaan om dit te realiseren en zo is Logeionline ontstaan, een online community exclusief voor Logeion-leden. Het doel van Logeionline is een online plek creëren waar Logeion-leden...:

  • ...hun netwerken uitbreiden en in contact komen met andere communicatieprofessionals
  • ...kennis en informatie delen met vakgenoten en elkaar verder helpen.
  • ...zich aan kunnen sluiten bij een ledengroep of een nieuw initiatief kunnen starten.
  • ...profiteren van toegang tot exclusieve content.

Deze online community wordt natuurlijk niet waardevol gemaakt door Logeion, maar door jullie: de leden! Misschien ben je op zoek naar een functionele contentplanning? Lijkt het je leuk om bij een van de nieuwe groepen die rondom vakspecialismen zijn gestart (zoals arbeidsmarktcommunicatie, zorgcommunicatie, community management en anderen) aan te sluiten? Heb je een interessant artikel om te delen met je communicatiecollega’s? Of wil je weten wat de ervaring van anderen is met verschillende webinartools? Wat zou jij uit de online community kunnen halen? En wat zou jij kunnen brengen? Kom sowieso even een kijkje nemen op www.logeionline.nl.

« Terug

Reacties op 'Binnenkort de eerste editie van: de Week van Logeionline!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.