Krystle Heselaars teamleider communicatie bij Rijkswaterstaat

heselaars.pngdinsdag 28 april 2020 14:36

Krystle Heselaars is 1 maart in dienst getreden bij Rijkswaterstaat als teamleider communicatie. Als strategisch communicatieadviseur bij het onderdeel Centrale Informatievoorziening (CIV) van Rijkswaterstaat vervult zij een verbindende en coördinerende rol bij het realiseren van de strategische doelen van de organisatie.

Krystle Heselaars is gelijk gestart in het coronacrisisteam. Naast de crisiscommunicatie is ze verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het communicatieteam en voert ze de regie op pers- en overige externe uitingen. De afgelopen acht jaar was zij werkzaam als Corporate Communicatiemanager bij vastgoedontwikkelaar Provast. In deze functie was zij verantwoordelijk voor de communicatie, projectmarketing en woordvoering. Daarvoor heeft ze ruime ervaring opgedaan als communicatieadviseur bij de gemeente Den Haag en de gemeente Rotterdam.

 

 

 

« Terug

Reacties op 'Krystle Heselaars teamleider communicatie bij Rijkswaterstaat'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.