Zien we jou ook op Logeionline?

Logeionline logo met netwerkpatroon 705x220.jpgdonderdag 16 april 2020 11:47

Momenteel kunnen we elkaar helaas niet offline ontmoeten. Maar dat betekent niet dat we elkaar helemaal moeten missen. Alle ruim 4.000 leden hebben namelijk exclusieve toegang tot het ledenplatform van Logeion: www.logeionline.nl. Want hoe fijn is een plek waar Logeion-leden online elkaar kunnen ontmoeten, spreken en helpen in deze tijd?

Door de redactie

Een online plek waar nieuwe contacten en initiatieven ontstaan en waar handige en interessante informatie met elkaar wordt gedeeld. Deze online community wordt natuurlijk niet waardevol gemaakt door Logeion, maar door jullie: de leden! Misschien ben je op zoek naar een functionele contentplanning? Lijkt het je leuk om bij een van de nieuwe groepen die rondom vakspecialismen zijn gestart (zoals arbeidsmarktcommunicatie, zorgcommunicatie, community management en anderen) aan te sluiten? Heb je een interessant artikel om te delen met je communicatiecollega’s? Of wil je weten wat de ervaring van anderen is met verschillende webinartools? Wat zou jij uit de online community kunnen halen? En wat zou jij kunnen brengen? Kom een kijkje nemen op www.logeionline.nl.

« Terug

Reacties op 'Zien we jou ook op Logeionline?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.