Wepublic versterkt met vier nieuwe adviseurs

WePublic 200x200.jpgdinsdag 07 april 2020 09:56

Bij Wepublic zijn vier nieuwe public affairs adviseurs gestart. Katinka Eetgerink (1992), Melissa Veenstra (1994), Nils Dalmeijer (1993) en Iris Weerdenburg (1995) gaan zich bij Wepublic vooral richten op het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, stakeholderonderzoek en advisering.

Iris Weerdenburg
Iris Weerdenburg is junior adviseur bij Wepublic. Hiervoor was ze onder meer werkzaam op de communicatieafdeling van De Nederlandsche Bank. Iris heeft een bachelor Politicologie gedaan en is altijd geïnteresseerd geweest in het vakgebied van communicatie. Zo deed ze een minor en een master op dit vlak. "Ik zie Wepublic als een uitdagende omgeving waarin ik de kans krijg mij verder te ontwikkelen. Ik kan hier veel leren over zowel de politiek als over communicatie. Wat dat betreft sluit Wepublic perfect aan bij mijn interesses."

Nils Dalmeijer
Nils Dalmeijer, junior adviseur bij Wepublic, was tot voor kort werkzaam bij Capgemini Invent als adviseur op het gebied van cybersecurity. Hij heeft een bacheloropleiding Politicologie en een masteropleiding Crisis- en Veiligheidsmanagement afgerond. Daarnaast is hij actief in de gemeentepolitiek en bestuurslid bij het Jonge Alumni Netwerk van Leiden Universiteit. "Ik heb Wepublic in korte tijd leren kennen als een innovatief kantoor met een professionele, gedreven en sociale groep collega’s. We werken voor mooie klanten aan interessante vraagstukken."

Katina Eetgerink
Katinka Eetgerink is recentelijk afgestudeerd als MA European Union Studies aan de Universiteit van Leiden. Sinds de start van haar studietijd voert public affairs de boventoon in haar leven. "Ik ben zeer geïnteresseerd in maatschappelijk relevante thema’s die op verschillende schaalniveaus voorkomen en Wepublic biedt prachtige kansen om als junior adviseur hier mijzelf verder in te ontwikkelen."

Melissa Veenstra
Tot voor kort was Melissa Veenstra Intelligence Specialist werkzaam bij Wepublic. Zij is op 1 april gestart als junior adviseur. Melissa heeft een bachelor Politicologie en een master Public Affairs op zak. "De maanden dat ik bij Wepublic werkte als Intelligence Specialist zijn mij zeer goed bevallen. Ik kwam in een leuk teamterecht en wilde daarom graag bij Wepublic doorgroeien."

Maaike Hellingman-van Hooidonk, partner bij Wepublic: "De versterking van ons kantoor met deze talenten is zeer welkom. Zeker in deze tijden beseffen klanten dat goede intelligence en professioneel stakeholdermanagement een wereld van verschil kan betekenen. Het aantal klanten neemt toe en hun vragen zijn steeds fundamenteler van aard. Bovendien maken steeds meer organisaties gebruik van onze intelligence producten. Denk aan de Stakeholder Intelligence Monitor en de Issue Tracker van Wepublic."

« Terug

Reacties op 'Wepublic versterkt met vier nieuwe adviseurs'

KHALED KKALED
Geplaatst op: 16-01-2021 13:49

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.