Pierre Wimmers nieuwe penningmeester in bestuur Logeion

Pierre Wimmers705x220.jpgdonderdag 02 april 2020 09:00

Het bestuur van Logeion heeft een nieuwe penningmeester, Pierre Wimmers. Pierre is de opvolger van Robert van Vliet, die vanwege drukke politieke werkzaamheden niet langer de tijd had om penningmeester van Logeion te zijn. Pierre is niet onbekend met de financiƫn van Logeion, eerder zat hij al in de kascommissie. Pierre is mede-eigenaar van communicatie-adviesbureau InterCity en (financieel)-directeur van werving en selectiebureau Communicatiemensen.nu, een van de geselecteerde voorkeursleveranciers voor de levering van interim-communicatieprofessionals bij het Rijk en de provincies Noord- en Zuid-Holland.

Door de redactie

Daarnaast is hij zelf ook nog volop actief in het vak, zo was hij tot voor kort woordvoerder Agro bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en is hij recent begonnen als interim-woordvoerder voor de gemeente Lelystad. In de afgelopen jaren heeft hij voor een grote verscheidenheid aan overheidsinstanties, (Rijk, provincies, waterschappen en gemeenten) gewerkt, zowel als adviseur, politicus en bestuurder. De komende tijd is hij vooral druk met het proberen de nadelige financiële gevolgen van de coronacrisis voor de vereniging zoveel mogelijk te beperken. “Gelukkig heeft de vereniging een gezonde en stevige financiële basis, dus ik heb er alle vertrouwen in dat we deze moeilijke periode zullen doorstaan,” aldus Pierre Wimmers. “Wij zijn blij met de komst van Pierre en daarmee zijn we als bestuur weer op volle sterkte. We danken Robert voor zijn inzet als penningmeester en zijn natuurlijk erg blij dat hij als lid van de kascommissie nog betrokken blijft bij de vereniging”, voegt Logeion-voorzitter Wieneke Buurman daar aan toe. Op de Algemene Leden Vergadering eind mei zal de benoeming van Pierre Wimmers bekrachtigd worden.

« Terug

Reacties op 'Pierre Wimmers nieuwe penningmeester in bestuur Logeion'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.