C-day verplaatst naar 2021

cday update705x220.pngvrijdag 27 maart 2020 12:59

Als gevolg van alle aan het coronavirus gerelateerde maatregelen die op dit moment van kracht zijn en wellicht ook de komende maanden nog, hebben we besloten om dit jaar geen fysieke editie van C-day te organiseren. Ondanks de voorbereidingen door de congrescommissie van C-day en onze partners, vinden we het niet verstandig en realistisch om het nationaal vakcongres op dinsdag 16 juni 2020 te laten plaatsvinden.

Door de redactie

Verkiezingen Communicatieman/vrouw en CommunicatieTalent
De verkiezingen van Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent van het Jaar, een belangrijk onderdeel tijdens C-day, gaat in aangepaste vorm wel door op 16 juni. Digitaal kun je de verkiezing op de voet volgen. Houd voor meer informatie de website van Logeion in de gaten.

Nieuwe datum voor C-day21
Cday-21 vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 in het NBC in Nieuwegein. We hopen je volgend jaar te treffen en dan maken we er een spetterende editie van. Logeion bestaat dan 75 jaar en dat biedt een mooie gelegenheid om bij elkaar te komen en ook stil te staan bij ons vak. Ons beroep is cruciaal, zeker in deze periode. We zijn ons ervan bewust dat juist nu en ook de komende periode veel van onze collega’s dagen in touw zijn en daar mogen we enorme bewondering voor hebben.

Wat te doen met je ticket?
Heb je een ticket voor C-day20 gekocht, dan heb je persoonlijk hierover een e-mail ontvangen. 

Voor vragen kun je mailen naar info@logeion.nl.

« Terug

Reacties op 'C-day verplaatst naar 2021'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.