Mirjam Lampe versterkt SchaalX als senior consultant

lampe.jpgdinsdag 10 maart 2020 14:53

Per 3 maart 2020 is het team van SchaalX uitgebreid met van Mirjam Lampe als senior consultant. Zij richt zich in haar rol op de bemiddeling van digital-, marketing- en communicatieprofessionals op management en executive-niveau. Vanwege haar achtergrond in digital marketing is Mirjam Lampe de aangewezen persoon om het team van SchaalX eXecutive te versterken.

Sinds de lancering van het label SchaalX eXecutive in 2019 neemt bij SchaalX de vraag naar digital professionals in vast dienstverband op management en executive-niveau toe. Organisaties weten SchaalX steeds beter te vinden voor de invulling van de hoogste managementposities in digital, marketing en communicatie. In 2020 wil Ingrid Schipper, managing partner, zich daarom toespitsen op de uitbreiding van de dienstverlening.

Ingrid Schipper: “Mirjam Lampe brengt enorm veel digital kennis als ook ervaring in bemiddeling van marketing- en communicatiespecialisten mee. Hierdoor spreekt zij de taal van onze kandidaten en opdrachtgevers. Ik ben blij dat we met haar komst een compleet team hebben dat zich volledig kan richten op de verdere groei in executive search.”

Over Mirjam Lampe

Mirjam Lampe heeft 15 jaar ervaring in meerdere online & digital marketing rollen, zowel aan bureau- als aan adverteerders zijde. Daarna was zij managing director van Someone, recruitment bureau voor online professionals voor vooraanstaande merken. Binnen SchaalX zal zij in de rol van senior consultant klanten in contact brengen met de beste digital marketing professionals en -specialisten in de markt. 

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.