Jacco van der Tak benoemd tot directeur Communicatie & Corporate Affairs en Iris Reshef nieuwe directeur Communicatie

Afbeelding Iris Reshef.jpgdinsdag 10 maart 2020 14:49

Per 1 april wordt Jacco van der Tak directeur Communicatie & Corporate Affairs bij NS. Iris Reshef is benoemd tot directeur Communicatie.

Jacco van der Tak is nu directeur Corporate Affairs bij NS. Daarvoor was hij ondermeer Manager External Affairs bij het Havenbedrijf Rotterdam. Hij volgt Bartho Boer op als directeur Communicatie & Corporate Affairs. Bartho Boer treedt 31 maart aanstaande uit dienst bij NS als directeur Communicatie & Corporate Affairs. Hij wordt Chief Corporate Communications Officer & CSR bij KPN. Bartho heeft ruim 5 jaar bij NS gewerkt.
Jacco is als directeur Communicatie & Corporate Affairs eindverantwoordelijk voor de afdeling Communicatie & Corporate Affairs. Jacco blijft als directeur CCA het onderdeel Corporate Affairs (Regiodirecties, Stakeholdermanagement, Public Affairs en Concessiemanagement) rechtstreeks aansturen, zoals Bartho vroeger rechtstreeks het onderdeel Communicatie aanstuurde.

Iris Reshef benoemd tot directeur Communicatie NS
Iris Reshef gaat per 1 april de positie van directeur Communicatie invullen en stuurt het MT Communicatie aan (Mediarelaties, Merk & Sponsoring, Communicatie Advies en Content & Creatie). Iris is sinds 1 september 2016 manager van de afdeling Mediarelaties. Daarvoor heeft zij ruime ervaring opgedaan in het werken met media en de advisering hierover aan managers en bestuurders. Zo was zij bestuursvoorlichter van burgemeesters Job Cohen en Eberhard van der Laan.

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.