PROOF verwelkomt nieuwe collega Hylke Tromp

Hylke_IMG_5910_15x10cm.jpgdinsdag 10 maart 2020 14:46

Een nieuw gezicht bij PROOF: Hylke Tromp versterkt vanaf 2 maart het team. Hiermee geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een vernieuwende manier vorm te geven aan alignment en de employee journey. Hylke is gestart als project manager. Hij heeft een achtergrond in online marketing, met ervaring in onder andere recruitment marketing en employer branding.

Wendy Bilsen, agency director van PROOF: “We zijn ontzettend blij met de komst van Hylke Tromp. Hij heeft een enorme positieve energie waar je direct blij van wordt. Hij is oprecht geïnteresseerd in ons vakgebied en altijd bezig om mensen in beweging te brengen. Dat sluit aan bij onze ambitie als bureau. We focussen ons continu op de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Daar zoeken we de juiste talenten bij die daar hun steentje aan bij willen dragen. Met het team blijven we ons dagelijks inzetten voor het versterken van de employee journeys van onze klanten.”

PROOF is een (inter)nationaal onderscheiden bureau met jarenlange ervaring in internal en employer branding. Het team werkt vanuit Amsterdam aan het creëren van alignment gedurende de gehele employee journey voor organisaties als VGZ, Stedin, Rijksmuseum, het Antoni van Leeuwenhoek, Tata Steel in Europe, MSD en CBRE.

 

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.