Je hebt nog maar 7 dagen om je ticket voor C-day20 met een Early Bird-korting te kopen

f banner Cday20 705x220 v1.pngdonderdag 20 februari 2020 14:26

C-day20 staat in het teken van 'future forward'. Ben je benieuwd welke technologische ontwikkelingen ons vak gaan beïnvloeden? En hoe je als communicatieprofessional relevant blijft? Laat je dan inspireren op 16 juni. Scoor nu nog snel je ticket met korting.

Door de redactie

Naast een plenair programma met (inter)nationale sprekers, kun je voor C-day20 je eigen programma samenstellen. Zo "download" je kennis tijdens een van de ruim 20 fasterclasses over onderwerpen als gedragsverandering, communicatie, technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken en innovaties die ons vak raken. Ook kan je aan de slag in een workshop. Ga jij meer voor de experience? Duik dan een van de "glazen huizen" in voor een ontmoeting of consult of ontsnap uit de communicatie-escape room. Naast de bekendmaking van de Communicatieman/vrouw en het CommunicatieTalent, gaan we ook dieper in op dé communicatietrends voor 2020 en 2021 die dan net bekend zijn gemaakt. 

We zijn erg blij dat Pauline de Wilde, econoom, actrice en presentatrice van diverse tv-programma’s voor RTL4 en RTLZ, als dagvoorzitter van C-day20 al deze onderdelen aan elkaar knoopt. Zelf zegt ze hierover: "Communicatie is alles en overal, daar wil ik onderdeel van zijn!" Binnenkort maken we de keynotesprekers bekend. Alle voorbereiding hiervoor zijn getroffen, maar we houden je nog even in spanning.

Kortom, bij C-day20 gaat het om wat je leert en, belangrijker nog, om het ervaren van het communicatievak. Dat kun je maar op één manier doen. Door erbij te zijn. 
Al tweehonderd professionals zijn je dit jaar voorgegaan. Dus heb je nog geen ticket voor C-day20? Scoor dan gauw je Early Bird-ticket voor het congres, want je hebt nog maar 7 dagen om je ticket met een flinke korting te kopen. Zonde om te laten lopen toch? 

Op C-day.nl koop je jouw ticket.

« Terug

Reacties op 'Je hebt nog maar 7 dagen om je ticket voor C-day20 met een Early Bird-korting te kopen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.