Selectiecommissie 2020 is er klaar voor!

Selectiecommissie2020-705x220.pngdonderdag 23 januari 2020 11:24

Voor de Communicatieverkiezingen 2020 is de selectiecommissie versterkt door nieuwe leden. Onder leiding van de nieuwe voorzitter Paulien Trommelen, communicatieconsultant bij Future Communication, gaan de leden op zoek naar hét CommunicatieTalent en de Communicatieman of -vrouw van 2020. "We staan te trappelen om de mooie casussen te mogen beoordelen. Dus stuur ons vooral alle tips voor communicatietoppers die de prijs verdienen in!", aldus de commissieleden.

Door de redactie

Debbie Barendregt, Frank van Noort, Monique van Vliet, Frank de Zwart en Paulien Trommelen zaten vorig jaar al in de commissie en zijn blij met de nieuwe versterking. Annette Bax, Simone Dorreboom, Michiel Haighton, Bauke van der Loo, Lisanne Nieuwland en Communicatievrouw van 2019 Annette Reijersen van Buuren vullen de groep aan. Met het netwerk en de ervaring van deze leden moet het dit jaar ook weer lukken om voor beide prijzen een mooie selectie kandidaten samen te stellen. De commissie is verantwoordelijk om uit alle binnengekomen tips een longlist samen te stellen, hierin staan alle kandidaten die voldoen aan de basiscriteria. Vervolgens beoordelen zij alle longlistkandidaten op de vier I's: inspirerend, innovatief, impact en individuele bijdrage, de kandidaten met de hoogste score komen op de shortlist. Deze shortlist wordt met een advies aangeboden aan de vakjury, die vervolgens de finalisten en uiteindelijk de winnaars bepaalt. 

Lisanne Nieuwland van Wepublic is enthousiast over haar rol in de commissie: "Ik vind het een eer dat ik als lid van de selectiecommissie een collega uit het vak een podium mag bieden tijdens C-day20! Ik kijk vol nieuwsgierigheid uit naar alle mooie casussen die bij ons binnenkomen.”

De commissieleden staan te trappelen om alle mooie casussen te mogen beoordelen… Dus: Ken jij een (ex-)collega, (oud-)studiegenoot, vakgenoot of andere communicatietopper die de titel CommunicatieTalent of Communicatieman- of vrouw van het Jaar verdient? Neem dan twee minuten de tijd en tip diegene vandaag nog via: www.cday.nl/tip-ons!

« Terug

Reacties op 'Selectiecommissie 2020 is er klaar voor!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.