Nieuwe, multifunctionele homepage voor Logeionline

Logeionline HP confetti.jpgdonderdag 23 januari 2020 10:50

Vanaf vandaag heeft Logeionline, het online ledenplatform van Logeion, een geheel nieuwe en multifunctionele homepage die een totaaloverzicht van de onderdelen en actualiteiten weergeeft. De pagina bevat handige snelkoppelingen naar de meest gebruikte functies van het platform. Ook zie je in je persoonlijke tijdlijn de laatste updates van onderwerpen, groepen, pagina’s en werkplaatsen die je volgt. Ontzettend handig en het maakt Logeionline een stuk gebruiksvriendelijker.

Door de redactie

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de nieuwe homepage! En meld je dan ook meteen aan bij een groep die je interessant lijkt of stel een vraag/opper een idee in het forum om de werking van het platform te ondervinden.

Over Logeionline
Logeionline is het online ledenplatform exclusief voor Logeion-leden. Je vindt Logeionline op: www.logeionline.nl. Op het ledenplatform kun je: Logeion-leden vinden, vragen stellen aan andere communicatieprofessionals, ideeën opperen en deze met behulp van anderen uitwerken, initiatieven, groepen of projecten starten, informatie en kennis halen en delen, exclusieve content voor leden vinden en samenwerken. Hier vind je acht redenen waarom je Logeionline zou willen gebruiken.

« Terug

Reacties op 'Nieuwe, multifunctionele homepage voor Logeionline'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.