Gezocht: leden vakgroep interne communicatie

Gezocht.jpgwoensdag 22 januari 2020 15:09

Om de ontwikkeling van het mooie vakgebied verder te stimuleren, probeert de vakgroep interne communicatie de actualiteiten te volgen, nieuwe of bijzondere initiatieven in beeld te brengen, discussie met vakgenoten te initiëren en wellicht een 'discussion paper' te schrijven. Wie zou hieraan mee willen werken en mee willen denken? De mogelijkheden liggen open en de tijdsinvestering is naar behoefte en in onderling overleg.

Door de redactie

Interne communicatie vervult een belangrijke rol bij veranderprocessen, motivatietrajecten, bestrijding van kokergedrag in organisaties, invoering van een nieuwe bedrijfsstrategie, introductie van nieuwe diensten etc. Daarnaast is het natuurlijk ook de basis voor externe communicatie. Maar interne communicatie verandert zelf ook. Van interne informatiezuil tot managementtool en van boodschapper tot verhalenverteller. En wat is de effectiviteit van de interne communicatie?

Wil jij meewerken en -denken over het vakgebied? Bel Gert van Doorn op het nummer 06-46705009 als je meer wilt weten.


Klik hier om alle actuele mogelijkheden om actief te worden binnen te vereniging te zien. 

« Terug

Reacties op 'Gezocht: leden vakgroep interne communicatie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.