Maarten Nijboer directeur SRM Opleidingen

Maarten Nijboer 200x200.jpgdinsdag 21 januari 2020 13:17

Maarten Nijboer (34) is de nieuwe directeur van SRM Opleidingen. Hij was het afgelopen jaar al voor SRM werkzaam in de functie van commercieel manager en werkte daarvoor in diverse marketingfuncties bij NCOI Groep. Maarten Nijboer: "Wij werken met een steeds grotere groep trainers op verschillende niveaus en ieder met zijn of haar eigen specialisme."

Nijboer vervolgt: "De opleidingen en trainingen zijn bijna allemaal ontwikkeld door de topdocenten van voor de overname door NCOI Groep. Ik zie het als mijn persoonlijke uitdaging om het goede van SRM van voor de overname te behouden en te combineren met het goede van NCOI Groep. SRM heeft voor de NIMA-opleidingen veruit de hoogste slagingspercentages, dus we gaan de opleiding niet radicaal veranderen. We willen SRM weer stevig op de kaart zetten bij met name de jongere marketeers en communicatieprofessionals.” 

Karel Winkelaar, communicatieadviseur, auteur en al 30 jaar verbonden aan de SRM-communicatieopleidingen, is blij met de benoeming: “Maarten Nijboer geeft het oude SRM nieuwe impulsen, zodat we onze reputatie als hét opleidingsinstituut voor marketing en communicatie in Nederland weer waarmaken.” 

SRM is het opleidingsinstituut voor marketing- en communicatieprofessionals die voorop willen lopen en is al ruim 60 jaar een van de meest ervaren en gerenommeerde aanbieders van opleidingen op dit vlak. Van beginner op A-niveau tot specialist op B- of C-niveau tot en met de absolute top op D-niveau voor de seniors en strategen. In 2018 is SRM overgenomen door NCOI Groep. 

 

 

« Terug

Reacties op 'Maarten Nijboer directeur SRM Opleidingen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.