Marieke van Oostveen op huurbasis naar De Selectie

marieke.jpgdinsdag 21 januari 2020 09:11

Adviesbureau De Selectie versterkt zich met de ervaren Marieke van Oostveen. De adviseur organisatieontwikkeling en specialist veranderkunde komt op huurbasis over. "Ik begeleid mensen, teams en organisaties bij hun ontwikkeling en zie er naar uit dit ook met het team van De Selectie te gaan doen en samen mooie resultaten te boeken," aldus Marieke van Oostveen.

Van Oostveen verbindt zich als huurspeler aan De Selectie en ziet uit naar de komende uitdagingen: "Mijn belangrijkste drijfveer is een voortdurende nieuwsgierigheid naar hoe wij het beste uit onszelf kunnen halen. Als bijvoorbeeld niets meer lijkt te werken, blijkt er nog zoveel meer mogelijk."

"De Selectie was al langere tijd bezig op de transfermarkt en zocht naar verdere verbreding van het profiel. We zijn een adviesbureau dat buiten de traditionele hokjes denkt van organisatie, communicatie, marketing en zo meer", zegt Charlotte Bosveld van De Selectie. "Met Marieke verbreden we De Selectie en versterken we onze integrale kijk op vraagstukken." 

Samenwerkingsvorm 'van nu'
De afgelopen maanden zocht De Selectie naar samenwerkingsvormen die passen bij deze tijd. “De ‘geassocieerd adviseur’ is een achterhaald concept. ZZP’ers willen vaak best ergens ‘bijhoren’ of zich verbinden aan een bureau, maar de meeste constructies op dat vlak zijn hopeloos ouderwets of onvoordelig voor de freelancer in kwestie”, legt Charlotte uit. “We hebben met veel freelance adviseurs gesproken en zijn uitgekomen op een helder win-winsamenwerkingsconcept voor huurspelers. Zonder gedoe en zonder blabla. Dat Marieke nu, op basis daarvan, het team komt versterken, is een mooie bevestiging dat we als bureau op de goede weg zijn."

« Terug

Reacties op 'Marieke van Oostveen op huurbasis naar De Selectie'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.