Leila Haqi nieuwe communicatiemedewerker bij Van Luyken

LEILA.jpgwoensdag 15 januari 2020 09:00

Leila Haqi is deze week gestart als medewerker communicatie bij het Haarlemse communicatieadviesbureau en wordt de linker- en rechter­hand van managing partner Youssef Eddini. Eerder werkte Haqi onder andere bij verschillende reclamebureaus in Amsterdam als spil in de organisatie.

In haar meest recente functie bij Vernet Verzuim­netwerk verzorgde zij de communicatie over verzuim en duurzame inzet­baarheid in de zorg en schreef het marketing- en communicatie­plan voor de lancering van de nieuwe klant­rapportage. In haar huidige functie wordt Leila de linker- en rechter­hand van managing partner Youssef Eddini. Vandaaruit zal zij zich verder ontwikkelen in communicatie- en PR-activiteiten. Youssef Eddini, managing partner van Van Luyken: "We zijn ontzettend blij met de komst van Leila. Met haar nuchtere karakter en pragmatische aanpak betekent zij een echte versterking voor het team. Zij is heel nieuwsgierig en leergierig. Dat is erg prettig voor ons als collega's, maar ook buitengewoon nuttig voor onze klanten."

Over het bureau
Van Luyken richt zich sinds 1978 op strategisch communicatie­advies, crisis­communicatie, communicatie­trainingen (via het eigen label De Trainingsstudio) en detachering van communicatieprofessionals. Van Luyken werd onlangs uitgeroepen tot het beste communicatie­adviesbureau op de onder­delen klant­gerichtheid en product­leiderschap. Op de totale rang­lijst van communicatie­bureaus is het bureau dit jaar gestegen van de vijfde naar de tweede plek (bron: Management Team).

« Terug

Reacties op 'Leila Haqi nieuwe communicatiemedewerker bij Van Luyken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.