Marieke Quant nieuwe partner van de Reputatiegroep

Marieke Quant 200x200.jpgwoensdag 15 januari 2020 08:55

De Reputatiegroep heeft per 1 januari Marieke Quant benoemd tot partner. Marieke Quant was tot voor kort manager marketing & communicatie bij de NOS. Zij werkte de afgelopen 25 jaar aan zowel de bureau- als de bedrijfszijde in non-profit en commerciƫle omgevingen en heeft veel ervaring met (her)positioneringstrajecten, stakeholder-, issue- en crisismanagement.

Quant heeft daarnaast ruime ervaring als communicatiemanager binnen de zorgsector. Zo leidde zij bij adviesbureau Hill+Knowlton Strategies tot 2008 de 'healthcare practice' en gaf zij leiding aan het communicatieteam van ziekenhuis Tergooi. Zij zal zich vanuit de Reputatiegroep toeleggen op het versterken van de positionering van opdrachtgevers met een (semi) publieke rol. Met deze versteviging geeft de Reputatiegroep vorm aan haar ambitie om verder te bouwen aan haar positie als adviesbureau voor de top van ondernemend en bestuurlijk Nederland.

« Terug

Reacties op 'Marieke Quant nieuwe partner van de Reputatiegroep'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.