PROOF versterkt team met Caroline van der Weijden

Caroline van der Weijden 200x200.jpgwoensdag 15 januari 2020 08:50

PROOF is blij met de komst van een nieuwe kracht: Caroline van der Weijden. Van der Weijden is gestart als senior project manager. Ze heeft een achtergrond in Communicatie, PR, Marketing en Eventorganisatie. En ze brengt jarenlange ervaring aan bureau- én klantzijde in diverse sectoren met zich mee.

Bea Aarnoutse, managing partner van PROOF: "Als bureau willen we voorop blijven lopen in ons vakgebied. Daarom zijn we heel blij met de komst van Caroline, die daar haar steentje aan bij wilt dragen. Samen werken we verder aan het versterken van de employee journeys van onze klanten." Met de toevoeging van Van der Weijden geeft PROOF verdere invulling aan de gerichte ambitie om op een vernieuwende manier vorm te geven aan alignment en de employee journey.

« Terug

Reacties op 'PROOF versterkt team met Caroline van der Weijden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.