Wie worden de opvolgers van Annette en Stefan?

Commv-TipOns.pngwoensdag 08 januari 2020 10:33

Annette Reijersen van Buuren, manager Merk, Marketing & Communicatie bij Stichting CPNB, werd vorig jaar bekroond tot Communicatievrouw van 2019. Stefan Meershoek, marketing- en communicatieadviseur bij PGGM, werd het CommunicatieTalent van 2019. Beiden blonken zij uit in hun communicatieaanpak voor de organisaties waarvoor zij werken. Nu zijn we op zoek naar opvolgers van deze twee winnaars. Ken (of ben) jij de Communicatieman of -vrouw of het CommunicatieTalent van 2020? Tip ons dan!

Door de redactie

Je kunt via www.cday.nl/tip-ons jouw leidinggevende, manager, (junior) collega of een voorbeeldvakgenoot tippen voor een van de titels!

We zijn op zoek naar spraakmakende en inspirerende communicatiecases - cases waaraan natuurlijk meerdere personen hun bijdrage leveren, maar één vakcollega in het bijzonder. Het kan bijvoorbeeld gaan om een campagne, een event, een project of programma, een verandertraject of een bijzondere activiteit op het vlak van communicatie; het gaat om de volledige breedte van ons vak en werkterrein. 

Alle tips worden doorgegeven aan de selectiecommissie die vervolgens voordrachten verzameld. Deze worden getoetst aan de hand van vier criteria: inspirerend, innovatief, impact en individuele bijdrage. De kandidaten met de hoogste score worden door de selectiecommissie voorgedragen aan de vakjury. Uiteindelijk staan er drie finalisten per prijs op het podium tijdens C-day20 op 16 juni en daar wordt duidelijk wie er met de winst vandoor gaat! 

Tip ons: www.cday.nl/tip-ons/

« Terug

Reacties op 'Wie worden de opvolgers van Annette en Stefan?'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.