Inge Meilink en Ernst Moeksis associate partners bij Van Luyken

benoeming200x200.jpgdinsdag 07 januari 2020 11:59

Communicatiebureau Van Luyken wordt versterkt met senior adviseurs Inge Meilink en Ernst Moeksis. Beide zeer ervaren strategische adviseurs sluiten zich als associate partners aan bij het Haarlemse bureau. Dat betekent dat zij exclusief met Van Luyken gaan samenwerken.

Inge richt zich op het bemiddelen van interim-opdrachten en is zelf inzetbaar voor marketing-pr, positionerings- en strategische communicatie­vraagstukken. Ernst is gespecialiseerd in media­relaties, woord­voering, crisis­communicatie en communicatie­management. Opdracht­gevers kunnen beiden ook op interim-basis inschakelen.

Inge: "De opbouw van een goede reputatie vraagt consistent en coherent handelen van organisaties. Een sterke organisatie-identiteit legt ook de basis voor succes­volle branding. Zo ervaren mede­werkers, klanten en stake­holders waarvoor de organisatie staat en gaat. En ontstaat binding en identificatie met het merk. Als merk- en communicatie­strateeg haal ik mijn plezier uit het definiëren hiervan, maar ook uit het dagelijks waar­maken van de branding. Sinds 2005 bemiddel ik boven­dien actief interim-managers in marketing & communicatie. Advies­opdrachten en interim-bemiddeling versterken elkaar, omdat de sleutel tot succes altijd bij mensen ligt. En dat is precies waarom het met Van Luyken zo goed klikt: één plus één is in onze samen­werking meer dan twee.

Ernst: "In deze hectische tijd waarin nep­nieuws makkelijk wordt geloofd, help ik organisaties graag in het helder over­brengen van hun stand­punt in de media. Het voort­durende vertrouwen in de afwegingen die journalisten maken in het brengen van nieuws vind ik belangrijk. In mijn vak werk je vanuit het belang van de opdracht­gever. Tegelijker­tijd heb je een scherp oog voor de informatie­behoefte van de journalist en die van de samen­leving. Ik heb mijn communicatie-expertise ontwikkeld met heel veel vlieguren bij de rijks­overheid, beurs­genoteerde onder­nemingen en kleinere organisaties. De samen­werking met Van Luyken is een prachtige aan­vulling op mijn bestaande advies­werk en levert klanten extra kwaliteit en continuïteit."

Youssef Eddini, managing partner van Van Luyken: "De aansluiting van Inge en Ernst als associate partners is een fantastische aanwinst voor ons bureau. Hiermee versterken we onze detacherings­tak en de deel­gebieden woord­voering en crisis­communicatie."

« Terug

Reacties op 'Inge Meilink en Ernst Moeksis associate partners bij Van Luyken'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.