Logeion-leden 15% korting op 3-daagse 'Leergang Faciliteren'

Logo-Publiec-200x200.jpg

Hoe begeleid je een inspirerende bijeenkomst/sessie met het gewenste resultaat? Welke werkvorm kies je? Wil je meer processen begeleiden en is dit (deels) een nieuw terrein? Vraag jij je af hoe je niet teveel ‘partij’ voor de deelnemers bent? Na het volgen van de 'Leergang Faciliteren' van Publiec pak je werken met groepen op een professionele, inspirerende en zorgvuldige manier aan. Logeion-leden ontvangen 15 procent korting op de totaalprijs.

Inzicht, inspiratie en houvast

Er komt veel kijken bij het werken met groepen. Het begint met een goede intake met de aanvrager/opdrachtgever, waar je ook de vraag onder de vraag naar boven haalt en natuurlijk een passend programma. En dat je voldoende uit de groep haalt en weet om te gaan met energie en gedoe in de groep.

Het vraagt om een faciliterende rol en niet om een adviserende rol. Hoe stevig sta jij voor een groep en hoe ga jij om met spanning? Hoe houd je je aan het programma en wanneer wijk je af? Hoe kom je tot een gezamenlijke betekenis van de opbrengsten uit de sessie? Daarnaast is het van belang dat jij als facilitator een passende werkvorm kiest, die het gewenste resultaat, met de goede energie binnen de gestelde tijd oplevert. 

Oefenen en ondersteuning

De Leergang Faciliteren van Publiec kent een mooie mix van (persoonlijk) inzicht, uitwisseling, inspiratie en oefening. Je leert hoe je een succesvolle bijeenkomst opbouwt en ontwerpt. Hoe je een programma maakt dat aansluit bij de groep en waarmee je ‘uit de groep haalt wat erin zit’. Er komen diverse inspirerende werkvormen aan bod.

De deelnemers ontwerpen een echte bijeenkomst op basis van een bouwplan en krijgen volop ondersteuning en de mogelijkheid om praktijksituaties te oefenen. Je oefent voor de groep en onderzoekt samen hoe je een inspirerende werksessie kunt maken of hoe je een sessie begeleid met een integrale groep die een bepaald resultaat wil behalen. Ook maak je in kleine groepjes een ontwerp voor een eigen casus en er is aandacht voor hoe je effectief omgaat met verstoringen in de groep.

Praktijkvoorbeelden

Publiec organiseert deze training en heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring opgebouwd met deze krachtige en gestructureerde aanpak, bij alle overheden. De trainers hebben zelf veel ervaring met het begeleiden van bijeenkomsten en brengen veel praktijkervaringen in! Laat je overtuigen op 13 februari, 2 april en 12 mei 2020. Schrijf je nu in! 

Meer informatie is te verkrijgen bij Publiec, tel. 06 - 51 11 44 73 of via info@publiec.nl. Inschrijven kan via de website www.publiec.nl. Daar vind je ook meer informatie over deze leergang. 

Kosten voor drie dagen: € 1.795,- inclusief btw, lunch en een diner en materiaal. Logeion-leden krijgen 15 % korting (dus € 1.525,-).

« Terug

Reacties op 'Logeion-leden 15% korting op 3-daagse 'Leergang Faciliteren''

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.