November was een échte #levenlangleren-maand voor Logeion!

Video's november 2019 705x220.jpgdonderdag 28 november 2019 16:20

November was een mooie maand met boeiende bijeenkomsten; een programma waar we vanuit Logeion erg trots op zijn. Met maar liefst drie masterclasses en drie workshops deze maand heb je als professional weer heel wat inspiratie op kunnen doen. De onderwerpen liepen uiteen van gedragsverandering tot leiderschap en van agile-werken tot non-verbale communicatie. Benieuwd hoe het is geweest en wil je nog een tip meepakken van de sprekers? Bekijk dan snel de video's!

Door de redactie

Communicatie in tijden van versnelling
De masterclass 'Communicatie in tijden van versnelling' met prof.dr.ir. Rini van Solingen en prof.dr. Betteke van Ruler waarin agile-werken centraal stond. De kracht van non-verbale communicatie
Tijdens de workshop 'De kracht van non-verbale communicatie' liet Daniëlle Regnerij, expert non-verbale communicatie en eigenaar van InGeZicht, deelnemers zien hoe je non-verbale signalen kunt herkennen en hoe we effectiever met elkaar kunnen communiceren.


Gedragsverandering en ons brein
De vraag die centraal stond tijdens de masterclass 'Gedragsverandering en ons brein' was: Hoe kun je, met kennis van ons brein en menselijk gedrag, effectieve communicatie vormgeven? Prof.dr. Ap Dijksterhuis, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en drs. Gert Slob, gedragsexpert bij Behavior Change Academy, namen de deelnemers mee in het opzetten van een communicatiestrategie die effectief gedrag verandert.

Leiderschapscommunicatie M/V
Manfred van Doorn (een internationaal actief leiderschapstrainer) en Rozemarijn Dols (auteur van o.a. het boek 'Is the lady for the turning?') gaven een bijzondere masterclass over 'Leiderschapscommunicatie'. Over verschillen tussen mannelijke- en vrouwelijke leiderschapscommunicatie, maar ook over de kracht van verhalen, betekenisgeving, de impact van goede communicatie en humor. 


« Terug

Reacties op 'November was een échte #levenlangleren-maand voor Logeion!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.