Terug naar PubCom19 met Inge Wallage, Friso Fennema en Renata Verloop

PubCom19 Friso Fennema 705x220.jpgdonderdag 14 november 2019 12:25

PubCom19, als het goed is heb je deze naam vaker langs zien komen de afgelopen tijd. PubCom is de verkorte naam van het Nationaal Congres Publieke Communicatie en vond twee weken geleden plaats. Het was een boeiend congres met een goede sfeer en dat vonden niet alleen wij, want verschillende sprekers én deelnemers deelden enthousiast hun mooie en rake terugblikken op PubCom19, zoals Inge Wallage, Friso Fennema en Renata Verloop. Die willen we je natuurlijk niet onthouden.

Door de redactie

Inge Wallage was de dagvoorzitter van PubCom19 en is in het dagelijks leven directeur van de EACD (European Association of Communication Directors) en eigenaar van het bureau The Butterfly Effect – Strategies for Transformations. In haar blog deelt ze hoe ze PubCom19 vanaf het podium heeft beleeft en wat haar opviel.
Lees de blog van Inge Wallage >

Op 31 oktober gaf Friso Fennema, directeur Communicatie Ministerie Infrastructuur en Waterstaat, een inspirerende en spraakmakende keynote met als thema 'Communiceren is polariseren'.
Lees de keynote van Friso terug > 

Ook Renata Verloop, specialist in (online) overheidscommunicatie, schreef in haar nieuwsbrief over, zoals ze het zelf zegt, 'de bijzonder boeiende en bruikbare inzichten' die ze opdeed bij PubCom19.
Lees de nieuwsbrief van Renata Verloop >

« Terug

Reacties op 'Terug naar PubCom19 met Inge Wallage, Friso Fennema en Renata Verloop'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.