Ronald Bekius als Account Director Live Communication bij The Oval Office gestart

Ronald-Bekius_200x200.pngmaandag 28 oktober 2019 13:18

The Oval Office heeft Ronald Bekius als Account Director Live Communication aangesteld. Hij komt over van RTL - BrandDeli waar hij Manager Marketing Communicatie was. Bij The Oval Office in Amsterdam is Bekius verantwoordelijk voor de (verdere) groei en kwalitatieve uitvoering van het live+communication portfolio. Met zijn brede marketingcommunicatie-ervaring is hij zowel een strategische sparringpartner voor klanten als voor het huidige team.

Ronald Bekius: "The Oval Office heeft op zowel strategisch, creatief als op productioneel vlak een sterk team dat goed samenwerkt, klantgericht is en waar het plezier vanaf spat. Ik ben de afgelopen jaren aan opdrachtgeverszijde en als jurylid van de Gouden Giraffe met vele bureaus in aanraking gekomen en vind deze combinatie echt een Unique Selling Point (USP). Ik kijk er dan ook erg naar uit om samen met het team impactvolle campagnes, merkactivaties en events neer te zetten en met onze relaties te sparren over strategische vraagstukken en de creatieve doorvertalingen daarvan. The Oval Office is ambitieus en ik ben blij dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan de verdere groei van het dynamische bureau."

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.