Leanne de Goede nieuwe communicatieadviseur bij Van Luyken

leanne.pngdinsdag 08 oktober 2019 15:44

Haarlem, 7 oktober 2019 — Van Luyken heeft Leanne de Goede aangesteld als nieuwe communicatieadviseur. De Goede start vandaag bij het Haarlemse communicatieadviesbureau.
Leanne de Goede begon haar carrière bij PR-bureau NewsLab in Amsterdam. Daarna werkte zij geruime tijd als communicatieadviseur bij de NOS, waar ze onder andere betrokken was bij het 60-jarig jubileum van het NOS Journaal en de lancering van NOS Stories (nieuwskanaal voor jongeren op sociale media). Na een kort avontuur bij Artifex in Amsterdam gaat zij nu aan de slag bij Van Luyken. Leanne is inzetbaar voor communicatie¬advies en PR-activiteiten.

Youssef Eddini, managing partner van Van Luyken: "We zijn heel blij dat Leanne voor ons heeft gekozen. Haar komst symboliseert de groei die we op dit moment doormaken. We hebben de afgelopen periode een aantal nieuwe klanten verwelkomd met duurzame opdrachten. Dat maakt versterking van ons team nood­zakelijk. Deze versterking hebben we gevonden in Leanne, een jonge talent­volle professional en net als Van Luyken afkomstig uit Haarlem."

Over het bureau
Van Luyken richt zich op strategisch communicatie­advies, crisis­communicatie, communicatie­trainingen (via het eigen label De Trainingsstudio) en detachering van communicatie­professionals. Tot de opdracht­gevers behoren bedrijven en organi­saties in onder meer de sectoren energie, vervoer en zorg. Naamgever Wim van Luyken richtte het bureau in 1978 op. Hij wist inter­nationale bedrijven aan zich te binden en maakte Van Luyken toonaangevend. Van Luyken staat momenteel in de top 5 van beste bureaus van Nederland in de categorie communicatie­advies (bron: Management Team).