Gebruik deze speciale aanbieding en word extra voordelig lid van Logeion!

Profiteer van de oktoberactie! 705x220.jpgdinsdag 01 oktober 2019 08:13

Ben je nog geen lid van Logeion? En wil je je verder in het communicatievak ontwikkelen? Profiteer dan van de oktoberactie. Word deze maand lid en geniet van een gratis lidmaatschap tot het einde van 2019! Bovendien betaal je geen eenmalige entreekosten en ontvang je twee waardebonnen voor gratis deelname aan een bijeenkomst.

Door de redactie

Van de twee waardebonnen voor gratis deelname aan een bijeenkomst** kun je één waardebon in 2019 gebruiken en één in 2020. Als je gebruik maakt van de aanbieding ben je dus tot januari 2020 gratis lid van Logeion. Vanaf 1 januari 2020 wordt je Logeion-lidmaatschap* automatisch voortgezet. 

Waarom lid worden van Logeion? 

Logeion is een vereniging met ruim 4.000 leden en organiseert ieder jaar meer dan 60 vakbijeenkomsten waaronder C-day, het grootste eendaagse communicatiecongres in Europa. Daarnaast organiseren we inspirerende bedrijfsbezoeken, workshops, vakimpulsen en communicatiecolleges. Logeion-leden kunnen met (ongeveer) 50 procent korting naar al deze activiteiten. Voor dit najaar staat er een mooi programma met onder andere Betteke van Ruler, Ab Dijksterhuis, Rini van Solingen, Manfred van Doorn en Cees van Riel. Van gedragsverandering tot leiderschap, van corporate communicatie tot employer branding en van merkmanagement tot agile werken; van alles komt aan bod. Het volledige programma vind je in de agenda. Als lid van Logeion kun je dus het hele jaar werken aan je professionele ontwikkeling, je netwerk vergroten en je kennis van het vak verbreden. 

Jouw lidmaatschap
Als lid van Logeion kun je dus het hele jaar werken aan je professionele ontwikkeling, je netwerk vergroten en je kennis van het vak verbreden. Word meteen lid en vermeld bij opmerkingen 'oktoberactie' om gebruik te maken van deze speciale aanbieding. We hopen je binnenkort te mogen begroeten!


* In januari ontvang je je contributienota voor het lidmaatschap van 2020. Ben je in dienst bij een onderneming met al meerdere Logeion-leden, dan kan dit bedrag lager uitvallen. (Dit wordt automatisch aangepast). Ben je jonger dan 30 jaar, dan betaal je de helft van de contributieprijs. Meer informatie over de contributie in 2020.

** Bij elke bijeenkomst staat rechts in het kader vermeld of je waardebon geldig is voor die specifieke bijeenkomst. Bekijk de agenda.

« Terug

Reacties op 'Gebruik deze speciale aanbieding en word extra voordelig lid van Logeion!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.