Bartho Boer nu directeur Communicatie en Corporate Affairs bij NS

BarthoBoer_200x200.jpgwoensdag 24 juli 2019 16:24

Bartho Boer is bij de Nederlandse Spoorwegen (NS) bevorderd tot directeur Communicatie en Corporate Affairs. Hij wordt verantwoordelijk voor alle communicatieactiviteiten en relaties met overheden, reizigersorganisaties en overige stakeholders. Boer werkt sinds 2014 bij de NS en is daarnaast actief Logeion-lid: hij is voorzitter van de Adviesraad Positionering Vak- en beroepsgroep en schrijft iedere editie een column in vakblad C.

De functie is nieuw en volgt op een reorganisatie van Communicatie bij de NS, waarbij er is gekozen voor integrale samenwerking tussen communicatie en stakeholdermanagement.

Boer begon zijn op 1 november 2014 bij de NS en trad destijds aan als hoofd Communicatie. In die rol kwam hij terecht in het managementteam van afdeling Communicatie & Strategie die toen net was opgericht. Later kreeg hij de titel directeur Communicatie.

Daarvoor was Bartho Boer onder meer hoofd Bestuursvoorlichting en -projecten van de Gemeente Amsterdam waar hij ook eerste woordvoerder was van burgemeesters Job Cohen en Eberhard van der Laan.

« Terug

Steun Logeion

Logeion is dé beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals in Nederland, met ruim 4.000 leden. Logeion is wereldwijd de op één na oudste beroepsorganisatie voor communicatie en kent een rijke traditie van vernieuwing. Mede daardoor behoort Nederland, zowel in de beroepspraktijk als in onderwijs en wetenschap, internationaal tot de voorhoede van het vak. Je kunt onze werkzaamheden steunen met een vrijwillige bijdrage in de vorm van een donatie. Zo help je het communicatievak te blijven ontwikkelen.